bear grylls

bear grylls magyar rajongói oldal - Az oldal minden vele kapcsolatos információ, érdekesség megosztása miatt jött létre. Bear

KIEMELT PARTNERÜNK: GADEKO KFT. Homlokzat, díszléc GADEKO Kft- Kültéri homlokzati, beltéri egyedi díszlécek, épületdekorációs elemek, cég- és reklámfeliratok gyártója és forgalmazója

Egyedi elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal!

Etarget

AJÁNLÓ

BASSPORTAL a magyar dnb oldal

Etarget

Címkék

2012 (1) 21 (1) a (1) át (1) baleset (1) bayley (1) bear (15) bremont (2) címlap (1) cserkész (1) discovery (2) ejtőrnyős (1) élmény (1) és (1) észak ausztrália (1) everest (2) felderítés (1) filmezés (1) georgia (1) grylls (15) ha (1) játék (1) karóra (1) kés (1) kézikönyve (1) királynő (1) könyvei (1) könyvek (1) konzol (1) kötél (1) krokodil (1) limitált (1) magazin (1) magyar (9) minden (1) mission (1) mocsár (1) mount (2) oldal (9) önéletrajz (1) outside (1) paródiák (1) rajongói (9) saját (1) sas (1) scenario (1) shara (1) survival (1) szakad (1) törvényei (7) túlélés (8) tűzön (1) új könyv (1) ultimate (1) vadon (1) viasat (1) viccek (1) vickers (1) vízen (1) worst case (1) Címkefelhő

Tűzön vízen át! - Az önéletrajz

2012.11.18. 17:57 todesco

615524 - Copy.jpgMár kapható Bear új könyve, mely Tűzön vízen át! - Az önéletrajz címet viseli. Eddigi kalandjait, élményeit, személyes vallomásait önéletrajz jelleggel mutatja be az olvasónak. Az új műből sem hiányoznak a Bear Grylls írásaiban megfigyelhető stílusjegyek, a közvetlen írásmód, a személyes hangvétel melytől még inkább barátként tekinthetünk Bear Gryllsre. Az mű kiadásának időzítése hasonló, mint a tavalyi évben a Vadon törvényei - Túlélés és felderítés című könyv esetében, azaz karácsony előtt bő egy hónappal jelent meg, hogy a fa alatt biztos helye legyen a Bear által képviselt életstílust követők köreiben. Az én példányom már meg van, és a Tiéd?

Bear a színpadon!

2012.02.06. 00:23 todesco

Bear a Man vs. Wild (Ultimate Survival- A Vadon Törvényei) sztárja, mely az egyik legnézettebb tv műsor a világon, élőben lép fel a színpadon, hogy megossza hihetetlen kalandos történeteit a nagyközönséggel. Mesél az everest-i élményeiről, soha nem látott archív felvételeket mutat be, március közepétől májusig Norvégiában, Nagy Britanniában és az Egyesült Államokban. Aki teheti és arra jár mindenképpen nézze meg!

Bear új könyve: A vadon törvényei - A túlélés és felderítés kézikönyve

2012.02.06. 00:15 todesco

Megjelent Bear legújabb könyve, melynek címe: A vadon törvényei - A túlélés és felderítés kézikönyve. A mintegy kétszázötven oldalas művet mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki késztetést érez magában a szabadban tartózkodásra, túrázásra, kempingezésre. Könnyű olvasmány, ugyanakkor mégis rengeteg hasznos információt tartalmaz a menedéképítéstől a késélezésen át a tábori konyha és a tájékozódás rejtelmeiről. Tematikusan és részletesen magyarázza a fontos tudnivalókat. Lépésről-lépésre leírja a leggyakoribb csomótípusok elkészítését, a megfelő ruházat ismérveit. A kalandor és felfedező Bear Grylls, akit milliók ismernek a Discovery Channel műsorából, három évig szolgált a Brit Hadsereg különleges alakulatánál. Könyvében a tábortűzrakás és táborépítés tudományától kezdve az elsősegélynyújtás technikáin át a biztos tájékozódás titkáig minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy természetjárónak. Útmutatója nemcsak a kihívások legyőzésére ösztökél, de arra is, hogy az ember valóra váltsa az álmait!


 

Bear Grylls viccek

2011.02.25. 13:35 todesco

Köztudott tény, hogy Bear Grylls egyszer eltörte a hátát ejtőernyőzés közben, még a brit különleges erőknél. Azt csak kevesen tudják, hogy a baleset helyszínén saját kórházat épített, és önmaga operálta meg magát. Csak egy kés, és egy kulacs kellett hozzá.

Amikor Bear Grylls nászútra ment, vitt magával kulacsot, kést, kovakövet, és egy komplett túlélő-felszerelést. Egy dolgot hagyott otthon: a feleségét.

Bear Grylls-nek nem probléma túlélni a vadont. A vadonnak nehéz túlélni Bear Grylls-t.

Bear Grylls már kétszer meghalt, de magas fokú kiképzésének hála már kétszer megszökött a Mennyországból. 

Bear Grylls az egyetlen ember, aki a saját vizeletét is stílusosan tudja meginni.

Az Alpokban Bear Grylls fenyő-levelekből, és mohából olyan szálláshelyet épített, ami azóta ötcsillagos szállodává minősítettek.

Mint sokan tudják, Bear Grylls egy olyan szigeten él, ahol nincs áram. Amikor mégis szüksége van áramra, kifog a tengerből két elektromos angolnát, és kapargatni kezdi őket a késével.
 

Bear a királynő oldalán és téli szüneten

2010.12.08. 15:38 todesco

Bear Grylls befejezte a filmezést a 2010-es évre. Azt írja, nagyon izgalmas év áll mögötte, a földgolyó szinte minden pontján forgattak Georgia-tól Ausztráliáig, Arizona sivatagaiban és a sarkvidéken. Nagyon büszke a stábjára, és köszöni a munkájukat ami nélkül nem érhette volna el mindezt. 

Bear-t és feleségét, Shara-t pár hete meghívta a királynő. Bear nagyon boldog, hogy ilyen megtiszteltetés érte, ugyanakkor ideges is volt amiatt, hogy mellette fog ülni. Végül azonban minden jó ment, Bear azt mondja, hogy a királynő nagyon jó humorú ember. 

Bear nagyon büszke a cserkészekre is, a fiatal emberekre akik a világ minden táján különböző projektekben vesznek részt.